OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Δέλτα ναυλώνει λεωφορεία για το Συλλαλητήριο της Κυριακής

Την ναύλωση λεωφορείων προκειμένου να μετακινηθούν δωρεάν οι δημότες στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου στην Αθήνα για την Μακεδονία, ανακοίνωσε ο Δήμος Δέλτα.

Η μεταφορά θα είναι δωρεάν και οι κρατήσεις θα γίνονται από τώρα και μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις, στο τηλέφωνο 6972212944. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 2.00 το πρωί. Τα σημεία συνάντησης θα ανακοινωθούν το πρωί του Σαββάτου. Η επιστροφή από την Αθήνα θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα. Οι λεπτομέρειες της επιστροφής θα ανακοινωθούν στα λεωφορεία.

“Ζητούμε από τους Έλληνες βουλευτές να καταψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών όταν έρθει στη Βουλή. Ζητούμε από την κυβέρνηση να δείξει ότι σέβεται τη Δημοκρατία, να δώσει το λόγο στους πολίτες και να διεξάγει δημοψήφισμα, όπως ήδη ζητήσαμε οι Δήμαρχοι μέσω της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ). Η Ιστορία δε σταματά. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην πλατεία Συντάγματος, για να ενώσουμε τη φωνή μας για τη Μακεδονία. Καλώ όλους τους δημότες μας να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο» δήλωσε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία για τη ναύλωση τριών (3) λεωφορείων που θα ξεκινήσουν από το Δήμο Δέλτα για το συλλαλητήριο της Κυριακής” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice