Με τον Γιώργο Νταντάμη για την Κατερίνη ο εθελοντής Νίκος Τσερτικίδης

Στο… στίβο της αυτοδιοικητικής «μάχης» μπαίνει επίσημα ο Νίκος Τσερτικίδης, ο οποίος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στον συνδυασμό του ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε στην «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», τον αγαπητό φίλο Τσερτικίδη Νίκο. Άξιος οικογενειάρχης και επαγγελματίας, ταγμένος απόλυτα στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον συνάνθρωπο, έρχεται κι αυτός στον συνδυασμό μας, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε μαζί το πρόγραμμα μας για έναν κορυφαίο Δήμο Κατερίνης, για ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Καλώς ήρθες Νίκο.

Ξέρουμε ότι έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Κάθε μέρα και πιό ισχυροί.

Γιώργος Νταντάμης Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης».

Λίγο αργότερα ακολούθησαν και δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νίκου Τσερτικίδη, ο οποίος αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση για τις προσεχείς εκλογές.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Με χαρά και τιμή σας κάνω γνωστή την ένταξή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ‘Ανανέωση τώρα’ του Γιώργου Νταντάμη, ενός ανθρώπου με όραμα που μπορεί να το κάνει πράξη, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Η συμμετοχή μου σ’ αυτό αποτελεί για μένα μια ευκαιρία να συνδράμω με κάθε δυνατό τρόπο για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Το επάγγελμα μου – μηχανικός δομικών έργων – και η πρόσφατη ενασχόληση μου με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα την μελισσοκομία, μου παρέχουν τα εχέγγυα για την ανάπτυξη περαιτέρω δράσεων στους τομείς αυτούς. Επιπλέον, η παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών ‘ Συνοδός βουνού’ του Δημόσιου ΙΕΚ της πόλης μας, εκφράζει το ενδιαφέρον μου για την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού και την ευρύτερη αγάπη μου για την φύση και την προστασία της. Τέλος, θεωρώ εξίσου σημαντική την ενεργή συμμετοχή μου στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης του Ν. Πιερίας ως δείγμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Ως μέλος του συνδυασμού ‘Ανανέωση τώρα’ δεσμεύομαι ότι με την αρωγή των συνυποψηφίων μου, θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων του συνδυασμού μας που θα αποβλέπουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και στην ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων με την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων, τοπικών και μη, πόρων.

Θα χαρώ πολύ να με τιμήσετε με την ψήφο σας!

Τσερτικίδης Νικόλαος

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.».
Σχολιάστε