OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μακρή: Παγοδρόμιο οι δρόμοι του Δήμου-Πολιτική προστασία ανύπαρκτη και ο Δήμαρχος «πέρα βρέχει»»

Τα βέλη της στην δημοτική Αρχή της Παλλήνης εξαπέλυσε η υποψήφια Δήμαρχος Ραχήλ Μακρή για την κατάσταση που επικρατούσε στους δρόμους μετά την επέλαση του χιονιά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι δρόμοι του Δήμου μετατράπηκαν σε «παγοδρόμιο» ενώ καταλήγει λέγοντας: «Ο Δήμαρχος «πέρα βρέχει». Εάν διαθέτατε στοιχειώδη αυτογνωσία και αξιοπρέπεια, θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί γιατί είστε επικίνδυνος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης της υποψήφιας Δημάρχου Ραχήλ Μακρή:

“Παγοδρόμιο έχουν καταλήξει οι εσωτερικοί δρόμοι του Δήμου Παλλήνης, καθώς η Δημοτική Αρχή δεν τους καθάρισε, ούτε φυσικά έπραξε τα αυτονόητα όπως να ρίξει αλάτι το πρωί που υπήρχε ηλιοφάνεια, ώστε να μην μετατραπούν σε παγοδρόμιο και καταστούν επικίνδυνοι για τους πολίτες.

Άφαντος ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο Δήμαρχος αρκέστηκε για ακόμη μια φορά στις φωτογραφίες για τα μάτια του κόσμου, τις οποίες φρόντισε να ανεβάζει στο πανάκριβο site του Δήμου που δεν υπήρχε δυνατότητα λήψης αιτημάτων των Δημοτών, καθώς και ενημέρωσης αυτών.

Τι και αν πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, ενόψει του παγετού με θέμα τις δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και θυελλώδεις ανέμους, προκειμένου να λάβουν  σχετικές οδηγίες για την προστασία των δημοτών. Ο Δήμαρχος «πέρα βρέχει».

Εάν διαθέτατε στοιχειώδη αυτογνωσία και αξιοπρέπεια, θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί γιατί είστε επικίνδυνος”.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Νισύρου: Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της κακοποίησης παιδιών

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice