Η Βάσω Κουρκουτά με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή» του Γιάννη Πισιμίση στα Βριλήσσια

Ακόμα μια σημαντική υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Νέα Πνοή» του υποψηφίου Δημάρχου Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση.

Η Βάσω Κουρκουτά, ανακοίνωσε την κάθοδο της στα δημοτικά δρώμενα των Βριλησσίων με την δημοτική παράταξη «Νέα Πνοή» του Γιάννη Πισιμίση. Μάλιστα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

«Το 2019 είναι έτος πολλαπλών αναμετρήσεων που θα καθορίσουν το μέλλον μας τόσο σε ευρωπαϊκό και εθνικό, όσο και σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Αυτή η συγκυρία, βάζει τον καθένα μας ως πολίτη αυτής της χώρας, να πάρει θέση. Γιατί το αύριο ζητά, επιτακτικά, ενεργούς πολίτες με άποψη, ενημερωμένους και ιδεολογικά τοποθετημένους, σε κάθε μικρό ή μεγάλο, τοπικό ή περιφερειακό πρόβλημα. Ανήκω στους πολίτες που ενδιαφέρονται για το αύριο, που αγαπούν την πόλη στην οποία κατοικούν και δίνω τη δική μου μάχη για να γίνει η καθημερινότητά μας καλύτερη. Γι’ αυτό, αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Πισιμίση, καλώντας σε συμπόρευση όλους τους Βριλησσιώτες, ώστε να κάνουμε την πόλη μας, τα Βριλήσσια, αντίστοιχη των ονείρων μας. Εκείνο που υπόσχομαι είναι Αγώνας και Συνέπεια».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής» και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης καλωσόρισε την Βάσω Κουρκουτά  στον συνδυασμό του και ανέφερε: «Βάσω η συμμετοχή σου στον κοινό μας αγώνα προσθέτει ποιότητα και ήθος. Άνθρωποι και δυναμικές παρουσίες όπως η δική σου είναι αναγκαίες για την πόλη μας, για τα Βριλήσσια. Καλό μας αγώνα».

Η Βάσω Κουρκουτά είναι οικονομολόγος, κόρη του γνωστού Βριλησσιώτη Κωνσταντίνου Κουρκουτά και διατηρεί δική της εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων ως αποκλειστική αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει εργαστεί ως οικονομικός ελεγκτής σε Δήμους και διαθέτει αντίστοιχη εμπειρία.
Σχολιάστε