Έφεση από τον Δήμαρχο Αιγάλεω κατά της δικαστικής απόφασης δικαίωσης εργαζομένων για κομμένους 13ο και 14ο μισθό

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για να διεκδικήσουν το δίκιο τους είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου Αιγάλεω μετά την απόφαση του Δημάρχου, Δημήτρη Μπίρμπα, να ασκήσει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης δικαίωσης εργαζομένων για κομμένους 13ο και 14ο μισθό λόγω Μνημονίων.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, μάλιστα αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία, κινητοποιήσεις με αίτημα την αποδοχή της δικαστικής απόφασης και την ανάκληση των  ένδικων μέσων:

 

  • Επιστολή Διαμαρτυρίας των Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω στον ΣΥΡΙΖΑ.
  • Μαζική παρέμβαση των εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αίτημα την ανάκληση της έφεσης που άσκησε η Διοίκηση.
  • Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 30, 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2019 παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. του Συλλόγου (και όποιοι εργαζομένων επιθυμούν) στο Δημαρχείο από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι (ηχητικά-πανό).
  • Συγκέντρωση με το προσωπικό της Καθαριότητας για κλείσιμο του γκαράζ του Δήμου.
  • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 4, 5, 6, 7 Φεβρουαρίου 2019, στάση εργασίας από τις 7:00 έως τις 9:00 το πρωί. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8:00 στο Δημαρχείο. Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στις 9:00 το πρωί της ίδιας ημέρας. Κάθε ημέρα η Γενική Συνέλευση θα αποφασίζει τις δράσεις του Συλλόγου.
  • Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2018 24ωρη απεργία. Μαζική παρουσία, μεταφορά με πούλμαν όλων των εργαζομένων του Δήμου στην εκδίκαση της δίκης τόσο του Φεβρουαρίου (ΙΔΑΧ) όσο και του Απριλίου (μονίμων).

 
Σχολιάστε