OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δράση προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου από το Δήμο Ήλιδας για ωφελούμενες του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας

Ο Δήμος Ήλιδας μέσω του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας  με Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλιάδος και το Δίκτυο Μαιών Νομού Ηλείας , θα πραγματοποιήσει δράση  προληπτικής γυναικολογικής εξέτασης σε γυναίκες ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας.

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης σε θέματα προληπτικής Ιατρικής και δεδομένων των στόχων που έχει θέσει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα δωρεάν γυναικολογική εξέταση και ομαδική λήψη Τεστ ΠΑΠ, αυτή τη φορά σε ωφελούμενες γυναίκες του Κέντρου, δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες .

Ειδικότερα, η εν λόγω δράση έχει προγραμματιστεί για την  Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, με ώρα έναρξης όπου οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Αμαλιάδος στις 9 το πρωί.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, οι ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρου του ζητώντας της διοικητική υπάλληλο (2622024187 – κα Αναγνωστοπούλου Ευδοκία) ή να προσέλθετε στο Κέντρο Κοινότητας  Δήμου Ήλιδας στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή (πρώην Αγίου Γεωργίου) 21.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice