OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Τρίπολης: Μπαράζ ανακοινώσεων υποψηφίων από τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης μπήκε δυναμικά στο προεκλογικό παιχνίδι ανακοινώνοντας μια σειρά από «δυνατά» ονόματα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Νέας Τρίπολης».

Στόχος του είναι η συγκρότηση ενός μοντέρνου συνδυασμού, που θα περιλαμβάνει πρόσωπα με σπουδαία επαγγελματική κατάρτιση και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στην Αρκαδία, Πέτρος Σαραντάκης, ο οποίος δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σπουδαίο έργο που ξεκίνησε στην θητεία του ως δήμαρχος Τρίπολης από το 2010 έως το 2014.

Επίσης, ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Υποστράτηγο (ε.α.) Πέτρο Αλμπάνη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

«Η συσσωρευμένη εμπειρία του Πέτρου σε όλα τα παραπάνω αντικείμενα αλλά και αποδεδειγμένη – και με την απονομή πολλών ηθικών αμοιβών – ικανότητά του στην Διοίκηση και Διαχείριση Προσωπικού τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη στην δημιουργία του Νέου, ισχυρού και αποτελεσματικού, Δήμου Τρίπολης που θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον», ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος.

Υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» θα είναι και ο οικονομολόγος Μάκης Μπουρτσουκλής, ο οποίος έχει άριστη γνώση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, αποτελώντας ένα «δυνατό χαρτί» στα χέρια του Γιάννη Σμυρνιώτη. Στον συνδυασμό θα συμμετέχει και ο μόλις 26 χρόνων επιχειρηματίας Ηλίας Τυροβολάς που έχει στενή σχέση με την τοπική αγορά της Αρκαδίας.

Επίσης εντάχθηκε και το στέλεχος της εταιρείας COSMOTE, Παναγιώτης Ανδριανάκος, ο οποίος έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του στα όργανα των εργαζομένων του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια ενώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Νέα Τρίπολη» θα είναι και ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Βασίλης Ψυχογυιός.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice