OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων σε αντιπλημμυρικά έργα της Νότιας Κέρκυρας και στο γήπεδο Πετριτή

Επιτόπιο έλεγχο σε αντιπλημμυρικά έργα που εκτέλεσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Νότια Κέρκυρα, καθώς και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου στον Πετριτή, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης, αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την έντονη νεροποντή.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Νικολέτα Πανδή και τους προϊσταμένους της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΙΝ, έκανε αυτοψία στα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στον κόμβο, στα Μωραΐτικά, όπου κατασκευάστηκε νέος αγωγός αποχέτευσης όμβριων υδάτων, μήκους 285 μέτρων, ο οποίος επίλυσε δια παντός το υπερδεκαετές πρόβλημα που αντιμετώπιζε η περιοχή και δημιουργούσε σοβαρά πλημμυρικά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, κάθε φορά που σημειωνόταν έντονη βροχόπτωση.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης έκανε αυτοψία σε αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στην περιοχή «Λουριά» Βασιλάτικων και διαπίστωσε την αποτελεσματικότητα των εργασιών, ενώ έγινε αποδέκτης της ικανοποίησης που του εξέφρασαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Στο πλαίσιο της αυτοψίας των έργων στη Νότια Κέρκυρα, ο Περιφερειάρχης  μετέβη και στο γήπεδο του Πετριτή και επιθεώρησε τα έργα που έγιναν για τη διαρρύθμιση του κτιρίου, των αποδυτηρίων των ομάδων, του γραφείου του διαιτητή, τις τουαλέτες καθώς και τη καινούργια στέγη που έγινε από θερμομονωτικά πάνελ.

Την ίδια ώρα ο κ. Γαλιατσάτος συναντήθηκε με εκπροσώπους των αθλητικών και πολιτιστικών φορέων της περιοχής, όπου συζητήθηκε η διεκπεραίωση της μελέτης για την κερκίδα του γηπέδου και η ανάληψη δαπάνης για την κατασκευή της από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice