Στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου έπεσε σκοτάδι βαθύ… χριστουγεννιάτικα

Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου και 2η εβδομάδα στο σκοτάδι. Εδώ το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έφτασε. Μπορεί να μπήκαμε σε περίοδο εορτών και να έχουν ανάψει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα λαμπιόνια στους δρόμους αλλά στο γήπεδο του Χαλανδρίου που προπονούνται σωματεία ποδοσφαίρου και στίβου και αθλούνται εκατοντάδες πολίτες επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Αιτία ότι έχουν καεί κάποιοι μετασχηματιστές και δεν έχουν αντικατασταθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Έτσι από τους 4 πυλώνες φωτισμού ο ένας είναι εκτός λειτουργίας, στον  δεύτερο ανάβει το πολύ μια μόνο λυχνία μετά της 10μμ και στους άλλους δύο πυλώνες ανάβει το 50% της ισχύς τους.

Αποτέλεσμα να μην διεξάγονται με ασφάλεια οι αθλητικές δραστηριότητες μετά τη δύση του ηλίου και να τίθεται η σωματική ακεραιότητα αθλητών και πολιτών σε κίνδυνο. Μαθαίνουμε ότι το κόστος της συντήρησης που απαιτείται ανέρχεται στα 1000 με 1500 περίπου ευρώ αλλά προφανώς είτε το ποσό είναι ιλιγγιώδες είτε η γραφειοκρατία έχει χτυπήσει κόκκινο. Είναι κρίμα σε ένα γήπεδο που πρόσφατα ανακαινίστηκε να επικρατεί αυτή η κατάσταση. Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό γιατί είναι αδιανόητο για μια τέτοια βλάβη να υπολειτουργεί το κεντρικό δημοτικό στάδιο μιας πόλης σαν το Χαλάνδρι.
Σχολιάστε