Σε Λέρο, Κάλυμνο και Κω ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος

Να επισπευσθούν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προξένησε ο σεισμός στην Κω (Ιούλιος 2017) στο λιμάνι και στους θρησκευτικούς και αρχαιολογικούς χώρου – Προχωρούν οι διαδικασίες καθαρισμού ρεμάτων και χειμάρρων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στα νησιά Λέρο, Κάλυμνο, Κω στις 4 – 7.12.2018 στα πλαίσια άσκησης των αρμοδιοτήτων του. Συγκεκριμένα είχε συναντήσεις εργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Άμυνας και ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας:

Στη Λέρο στις 4.12.2018 με το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλια, στην Κάλυμνο 5.12.2018 με το Δήμαρχο κ. Γαλουζή, στην Κω 6.12.2018 με το Δήμαρχο κ. Κυρίτση και τον κ. Σεβαστιανό Μαραγκό, υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Στις συναντήσεις εργασίας αναδείχθηκαν:

α) η ανάγκη επίσπευσης των αντιπλημμυρικών έργων,

β) η επίσπευση αποκατάστασης των ζημιών που προξένησε ο σεισμός του Ιουλίου 2017 στην Κω, στο λιμάνι της Κω και στους θρησκευτικούς και αρχαιολογικούς χώρους.

Στην Κάλυμνο στις 5.12.2018, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στην τελετή εγκαινίων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Τσίπρας, παρουσία στελεχών της Κυβέρνησης, βουλευτών και πλήθους κόσμου.

Είχε συναντήσεις με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιο και Κω – Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Κω Άγιο Νικόλαο και επισκέφτηκε κρατικές Υπηρεσίες των νησιών και τα επαρχεία Καλύμνου και Κω (5 και 7.12.2018 αντίστοιχα).
Σχολιάστε