OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περιφέρεια Αττικής: Ραντεβού στο 3o Olympic Stadium Run την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αθλητική γιορτή στο ΟΑΚΑ, το 3o Olympic Stadium Run που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Με αφετηρία και τερματισμό στο κορυφαίο στάδιο της χώρας, αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα, αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι δρομείς αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.200, με συμμετοχές από την Αττική, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Κόρινθο, τη Χαλκίδα αλλά ακόμη και από την Κίνα!

Οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν: Τοίχος των Εθνών, την Αγορά, το Ποδηλατοδρόμιο, το Κολυμβητήριο, κ.α. ενώ θα πάρουν το αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο. Θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ζωντανή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων καθώς και ασφαλιστική κάλυψη, υγειονομική υποστήριξη και υδροδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Περιλαμβάνονται αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και μία μικρότερη απόσταση 2 χιλιομέτρων για παιδιά.

Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις και μουσικά δρώμενα.

«Το Olympic Stadium Run είναι πλέον θεσμός και εντάσσεται στα σημαντικότερα δρομικά event της Αθήνας» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, σε συνάντηση εργασίας στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ όπου ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την εκκίνηση.

Στόχος μας, πρόσθεσε, είναι «η αξιοποίηση για όλους τους πολίτες της μεγαλύτερης αθλητικής εγκατάστασης της χώρας καθώς και η ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου «ΜΑΧΗ» για τα αυτοάνοσα νοσήματα».

Το Olympic Stadium Run διεξάγεται στη μνήμη του Μαρουσιώτη «Γιατρού της Ειρήνης» Νίκου Δούση– Ρασσιά και εντάσσεται στις δράσεις του Συνεργατικού Σχηματισμού Discover North Athens που συντονίζει η Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της βόρειας Αθήνας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της.

Όσοι ενδιαφέρονται να βιώσουν την εμπειρία προλαβαίνουν ακόμη να δηλώσουν συμμετοχή (οι εγγραφές συνεχίζονται) και να βρεθούν έγκαιρα στη γραμμή της αφετηρίας που εφέτος λόγω της παράλληλης χρήσης του σταδίου από τις ΠΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ θα είναι ο Τοίχος των Εθνών στην πλευρά του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Διαβάστε περισσότερα για τους αγώνες στον δικτυακό τόπο: http://www.OlympicStadiumRun.gr

Την τεχνική επιμέλεια του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Σχετικά Άρθρα

Κατέκλυσαν το Άλσος Κηφισιάς, Stavento & Ήβη Αδάμου

otavoice

Μαλεβίζι: Εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ (Βίντεο)

otavoice

1o Φεστιβάλ Καντίνας στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων του Δήμου Χαλκιδέων

otavoice

Κλειστά για προληπτικούς λόγους τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Π.Ε. Κέρκυρας την Τρίτη (27/9)

otavoice

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών-ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Βριλησσίων

otavoice