Παραιτήθηκε ο άνθρωπος που καθάρισε τον Πύργο-Σοβαρές αιχμές κατά Δημάρχου

Την αποχώρηση του ανακοίνωσε  σήμερα από την παράταξη «Σύγχρονος Πύργος» ο πρώην Αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος. Είναι μια σημαντική εξέλιξη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη μιας και ο Διονύσης Μπέλτσος είναι ο άνθρωπος που πήρε στις πλάτες του το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και απεγκλώβισε την πόλη από μια υγειονομική «βόμβα». Ο πρώην Αντιδήμαρχος είχε παράλληλα κατά την θητεία του απογειώσει την πόλη στον τομέα της Ανακύκλωσης με σπουδαίο έργο, το οποίο είχε αποτυπωθεί και στην αρμόδια επιτροπής της Βουλής με ειδική αναφορά.

Θεωρείτε ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, καθαρό πρόσωπο και με σημαντικό απολογισμό έργου σε καθαριότητα, ανακύκλωση και τεχνικές υπηρεσίες. Η παραίτηση του την ημέρα που ο συνδυασμός του ανακοινώνει την επιλογή Νικολούτσου δεν είναι τυχαία και δείχνει την έντονη δυσαρέσκεια του στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους δημότες αναφερόμενος σε  έλλειψη οράματος και σχεδιασμού για την πόλη.

Μετά τις δηλώσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα του δήμου κ. Αντύπα με σαφείς αιχμές για τις πολιτικές και τα οικονομικά του δήμου η σημερινή παραίτηση έρχεται να επιτείνει το κλίμα αντίθεσης στο συνδυασμό Λιατσή και να αμφισβητήσει την ορθότητα  στην επιλογή Νικολούτσου. Κύκλοι μιλούν για επιλογή που επέβαλαν τοπικά επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα που δεν θέλουν ο Πύργος να ανανεωθεί σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

Στο κείμενο της επιστολής παραίτησης αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος:

«Με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ την αποχώρησή μου από την παράταξη «Σύγχρονος Πύργος» και σας ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Δυστυχώς αποδείχθηκε, ότι πέραν του λανθασμένου τρόπου διαχείρισης σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν τον Δήμο μας και της έλλειψης οράματος και σωστού σχεδιασμού, τα οποία σας είχα επισημάνει επανειλημμένως  τόσο κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος, όσο και μετά την παραίτησή μου, η Δημοτική Αρχή απέτυχε να αντιμετωπίσει και τα απολύτως αναγκαία…»
Σχολιάστε