Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του OTAVOICE ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η τελική απόφαση πάρθηκε σήμερα σε συνάντηση στελεχών της δημοτικής του παράταξης όπου ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν άφησε κανένα περιθώριο να μην διεκδικήσει από τον Γιάννη Μώραλη τον δημαρχιακό θώκο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι θα ακολουθήσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο και στη νέα του εκλογική προσπάθεια.

Η επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του Βασίλη Μιχαλολιάκου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Κάβο Ντόρο» στις 19:30 στην Καστέλα, όπου αναμένεται να δοθεί το στίγμα της πρότασής του για την επόμενη μέρα στο λιμάνι. Η επιλογή της ημέρας είναι σημαδιακή μιας και είναι η μέρα που είχε δεχτεί ο τέως βουλευτής την βομβιστική επίθεση εναντίον του, το 2001.

Η κάθοδος του Βασίλη Μιχαλολιάκου μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας από τη Νέα Δημοκρατία του Νίκου Βλαχάκου, αλλάζει τις ισορροπίες και δημιουργεί συνθήκες εκλογικού «ντέρμπι» στο λιμάνι.
Σχολιάστε