Μεγάλη συμμετοχή στην έναρξη Αμπατζόγλου για το Μαρούσι

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε το όνομα και το σύμβολο του Συνδυασμού «Νέα Εποχή – Για Ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Παράλληλα παρουσίασε και τους πρώτους 30 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του υπό την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων των κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προέδρων και εκπροσώπων Συλλόγων της Πόλης και πλήθους πολιτών του Αμαρουσίου.

Στην ομιλία του ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου χαρακτήρισε την απόφασή του διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Αμαρουσίου ως απόφαση «Ευθύνης-Πίστης-Αισιοδοξίας» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ευθύνη απέναντι στην πόλη που πήγα σχολείο,  που ζω 35 χρόνια τώρα, που έκανα τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής, επιστημονικής και κοινωνικής μου διαδρομής, που δημιούργησα οικογένεια.

-Πίστη για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το Μαρούσι, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε προς όφελος των συμπολιτών μας.

-Αισιοδοξία ότι με ισχυρή ομάδα, καλό προγραμματισμό, σοβαρή δουλειά , σωστό συντονισμό μπορούμε, πραγματικά μπορούμε να οδηγήσουμε την πόλη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Αναφερόμενος στις δυνατότητες και τις αξίες που έχει σήμερα το Μαρούσι και οι άνθρωποί του, ο κ. Αμπατζόγλου τόνισε χαρακτηριστικά:« Πιστεύω στο Μαρούσι- Πιστεύω στις αξίες που έχει η τοπική μας κοινωνία» και συνέχισε λέγοντας: «Το Μαρούσι είναι πόλη που εμπνέει και αξίζει να πρωταγωνιστεί στη νέα εποχή».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Για Ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις οικονομικές δυνατότητες και προοπτικές του Αμαρουσίου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «η πόλη που χτυπά η καρδιά της ελληνικής οικονομίας και δημιουργείται το ¼ του ΑΕΠ της χώρας» ενώ δεν παρέλειψε να θυμίσει ότι ήταν η πόλη που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Τέλος, ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην ομιλία του περιέγραψε το όραμα και τους στόχους του και έθεσε τους άξονες στους οποίους πρέπει να βαδίσει το Μαρούσι στη Νέα Εποχή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στόχος του είναι να δημιουργήσει «Το Μαρούσι των ευκαιριών, την έξυπνη πόλη, την πόλη της πρωτοπορίας και του πολιτισμού. Το προάστιο που θα συνυπάρχουν οι ανθρώπινες γειτονιές με τις επιχειρήσεις. Που θα διαθέτει η κάθε μια τις δικές της κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές. Γειτονιές πάντα καθαρές, πράσινες, φωτισμένες και ασφαλείς.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης δηλώνοντας για τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου: «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση -παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού. Μας συνδέουν εκτός από την πολύχρονη φιλία μας, κοινοί αγώνες, ιδέες, αξίες αλλά και συνεργασία σε πολιτικό και κυβερνητικό επίπεδο. Σε αυτή τη νέα πορεία έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη και υποστήριξή μου».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στην ομιλία του τόνισε:  «Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη γιατί στο Μαρούσι δεν σταματάει η μεγάλη διαδρομή που ξεκίνησε πριν 13 χρόνια και συνεχίζεται με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Παραλάβαμε ένα Δήμο χρεοκοπημένο και με σκληρή δουλειά το Μαρούσι είναι έτοιμο να πετάξει προς το μέλλον σε μία διαδρομή που ξεκινάει σήμερα».

Τέλος, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, την ομιλία του, εξήρε την προσωπικότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου και δήλωσε τη στήριξη στο πρόσωπό του.

 

 
Σχολιάστε