OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Με λαμπρότητα και μεγάλη προσέλευση κόσμου το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό

Με λαμπρότητα, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με μεγάλη προσέλευση κόσμου που εκφράσθηκε με πολλά θετικά σχόλια, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Σαπφούς, στο πλαίσιο της έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λέσβου.

Μετά τους χαιρετισμούς και τα χρόνια πολλά από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, τον Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Σταύρο Τσερπέ και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Αστυρακάκη, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους που παραβρέθηκαν και βέβαια όλους όσοι εργάστηκαν με ζήλο και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και γενικότερα στον όμορφο Χριστουγεννιάτικο στολισμό. Αφού μέτρησε αντίστροφα, ο Δήμαρχος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχήθηκε από καρδιάς σε κάθε συμπολίτισσα και κάθε συμπολίτη, χρόνια πολλά, καλές και ευτυχισμένες γιορτές με υγεία, αισιοδοξία και το 2019 να είναι έτος δημιουργικό, παραγωγικό και ειρηνικό.  

«Χαίρομαι ιδιαίτερα – είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γαληνός – γιατί κάθε χρόνο είμαστε και περισσότεροι. Αλλά και εμείς, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό, και διαφορετικό. Χρόνια Πολλά και του χρόνου σας περιμένω και πάλι εδώ».

Η Χριστουγεννιάτικη βραδιά πλαισιώθηκε με πλούσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν η Χορωδία, η Φιλαρμονική και το Χορευτικό του Δήμου Λέσβου, της Μόριας και του Αρίωνα, καθώς και το μουσικό σχήμα με τους Μιχάλη Δήσσο και Μηνά Παπανικολάου, που κράτησαν συντροφιά τους παρευρισκόμενους με κάλαντα από όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ η βράδια εμπλουτίστηκε και με εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice