Κάλεσμα Δημάρχου Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννη στις κινητοποιήσεις ενάντια στις διεκδικήσεις του Ελληνικού Δημοσίου σε ακίνητα της περιοχής

Σε κινητοποιήσεις προχωρά ο Δήμος Βριλησσίων και οι θιγόμενοι κάτοικοι αντιδρώντας στην ενέργεια του Δημοσίου να διεκδικήσει άδικα την περιουσία τους.

Ο Δήμαρχος της πόλης Ξένος Μανιατογιάννης απεύθυνε κάλεσμα στην κινητοποίηση που θα γίνει την Τετάρτη (12/12) στην πλατεία Αναλήψεως (5 μ.μ.) ενάντια στις διεκδικήσεις του Ελληνικού Δημοσίου σε ακίνητα της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (7/12) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα « Ν. Εγγονόπουλος» στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, ( πρώην ΤΥΠΕΤ) συνάντηση όπου συμμετείχαν οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης οι Αντιδήμαρχοι Κ. Βαφειάδης, Α. Μαυραγάνης και Π. Φυκίρης.  Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Πισιμίσης, ο επικεφαλής της παράταξης Πρόοδος στα Βριλήσσια Κ. Παπασπηλίου, η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Ελένη Σακισλή, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Βήτος, οι δημοτικοί  σύμβουλοι Κ. Χρυσοπούλου, Μ. Ανδριόπουλος καθώς και φορείς της πόλης, με αφορμή την άσκηση αγωγών εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου κατά δεκάδων ιδιοκτητών ακινήτων τόσο σε εντός σχεδίου πόλης όσο και σε εκτός σχεδίου πόλης περιοχές του Δήμου Βριλησσίων.

Όλοι μαζί αύριο στην πλατεία Αναλήψεως ενάντια στις διεκδικήσεις του Ελληνικού Δημοσίου

Gepostet von Xenos Maniatogiannis am Dienstag, 11. Dezember 2018
Σχολιάστε