OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξετάζει παρέμβαση για τη Γέφυρα του δημοτικού δρόμου Κουζούλι – Βροχίτσα

Για τα προβλήματα που παρουσιάζει η Γέφυρα στη θέση Κουζούλι, στην Τοπική Κοινότητα Βροχίτσα της Π.Ε. Ηλείας ενημέρωσαν σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, ο  πρόεδρος της Βροχίτσας Δημήτριος Δημητρουλόπουλος αλλά και εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων Κορυφής και Αμπελώνα.

Κατά τη συνάντηση ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης ότι η Γέφυρα που συνδέει τα όμορα χωριά της Ηλείας με την πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας τον Πύργο, έχει υποστεί καθίζηση. Ο κ. Κατσιφάρας  κατανόησε την αναγκαιότητα για  άμεσες παρεμβάσεις και τόνισε πως οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας θα εξετάσουν λεπτομερώς τα προβλήματα που έχουν προκύψει προς αναζήτηση λύσης.

«Μεταξύ των εναλλακτικών λύσεων εξετάζεται κατά πόσο θα συμβάλει στην οριστική λύση του προβλήματος η νέα γέφυρα που μελετάται σε απόσταση 80 μέτρων από την υφιστάμενη Γέφυρα του δημοτικού δρόμου Κουζούλι – Βροχίτσας»  δήλωσε ο Περιφέρειαρχης.   

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα μέλη της Τοπικής Ενότητας Βροχίτσας Κωνσταντίνος Ψυχογιός και Αθανάσιος Καστανάς. Από την Τοπική Ενότητα Κορυφής ο Γρηγόρης Κανελλόπουλος και από την Τοπική Ενότητα Αμπελώνα ο Χρήστος Γαλανόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice