Η απόφαση του δικαστηρίου για την επαναπρόσληψη 32 συμβασιούχων στην καθαριότητα-Δικαίωση των αγώνων του Δήμου Ωρωπού

Χθες το OTAVOICE σας είχε ενημερώσει για την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου που αφορούσε τους συμβασιούχους του Δήμου Ωρωπού και που δικαίωνε πλήρως τους εργαζόμενους, οι οποίοι θα επαναπροσληφθούν, μετά την προχθεσινή δίκη των 32 συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα, όπου παρέστη ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης και ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Βελτανιώτης, στηρίζοντας τη δίκαιη απαίτησή τους για τη λήψη προσωρινών μέτρων, αφού καλύπτουν πάγιες και τακτικές ανάγκες των υπηρεσιών.

Η απόφαση προσωρινής διαταγής, διατάσσει τον Δήμο Ωρωπού, να αποδέχεται προσωρινά την εργασία των αιτούντων και να καταβάλει τις νόμιμες αποδοχές τους μέχρι τις 8-3-2019, οπότε και ορίσθηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, και υπό τον όρο συζήτησης αυτής.

Από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Ωρωπού, στήριξε τον αγώνα των συμβασιούχων. Με συνεχείς παραστάσεις στα Δικαστήρια, παρέχοντας τους ηθική αλλά και νομική κάλυψη, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, βοηθώντας τους αμέριστα στη δικαίωση του αξιοπρεπούς αγώνα τους για δικαίωμα στην εργασία.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή δεσμεύεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό κάθε εργαζομένου που αγωνίζεται για δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση των εργασιακών του δικαιωμάτων. Αγώνες που θα δίνουν από κοινού, μέχρι τέλους. Παράλληλα ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εργαζομένους και καλές γιορτές.
Σχολιάστε