OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Γιάννης Πρωτούλης – Νίκος Σοφιανός οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για Περιφέρεια και Δήμο Αθηναίων

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ ανακοίνωσε τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής και τους υποψήφιους δημάρχους για τους δήμους Αθήνας και Πειραιά για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Για την Περιφέρεια Αττικής:

Υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, 41 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής από το 2014. Υπήρξε γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007-2011), βουλευτής Β’ Αθήνας (2007-2012), υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ από το 2015. Ήταν επίσης εκλεγμένος στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001-2006).

Για το Δήμο της Αθήνας:

Υποψήφιος θα είναι ο Νίκος Σοφιανός, 53 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας από το 2010. Υπήρξε γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (1991-2001)

Για το Δήμο του Πειραιά:

Υποψήφια θα είναι η Διαμάντω Μανωλάκου, γεωπόνος, 59 χρονών, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Πειραιά από το 2008 έως σήμερα. Υπήρξε επίσης ευρωβουλευτής από το 2004 έως το 2008.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εκ νέου υποψήφιοι θα είναι οι νυν δήμαρχοι στους δήμους Καισαριανής, Χαϊδαρίου και Πετρούπολης: Ηλίας Σταμέλος (Καισαριανή), Μιχάλης Σελέκος (Χαϊδάρι) και Βαγγέλης Σίμος (Πετρούπολη).

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το πρώτο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κοινότητας Παπάγου

otavoice

Δ.Ωρωπού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη χωματερή αποβλήτων στην Τανάγρα

otavoice