Έλαμψε και το Παλαμήδι από το Άστρο των Χριστουγέννων του Ναυπλίου

Μικροί και μεγάλοι, ως μια ηλικία γιόρτασαν την Κυριακή το άναμμα του Δέντρου της πόλης του Ναυπλίου. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν υπέροχοι και αισθανόσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο να πλημμυρίζει την Πλατεία Συντάγματος.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μιλώντας στην καρδιά των Ναυπλιωτών, εξήρε την σημαντική προσφορά όλων στην εκδήλωση κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη μνεία τόσο στην συνεχή προσφορά του Μουσικού σχολείου Αργολίδας, όσο και στον Φοίβο Δεληβοριά, που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμου Ναυπλιέων.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος:

-η Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων, αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης,

-η Παιδική Χορωδία Ναυπλίου Tamperamento, μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης,

-οι Χορωδίες Αγίου Νικολάου Ναυπλίου και Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας, χοράρχης Θεολένα Πίκη,

-η Χορωδία παιδιών του1ου Γυμνασίου Ναυπλίου,

-το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, μαέστρος Γιάννης Νικολόπουλος,

-τα παιδιά του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών V & D Chronopoulou, και

-η χορωδία παιδιών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρεπάνου.

-η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

-Tα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου και του Νηπιαγωγείου Πουλακίδας του Δήμου Ναυπλιέων ντυμένα ξωτικά.

Σημαντική ήταν και η προσφορά της κα. Μαρίας Καρανικόλα – Κωστούρου καθώς και των καταστηματαρχών της πλατείας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έδωσε το μήνυμα της ανθρωπιάς και της αγάπης που ιδιαίτερα αυτές τις μέρες θα πρέπει να μας διακατέχει όλους.

«Πριν 2018 χρόνια, στις 25 Δεκέμβρη, ένα παιδί σαν και σας που σήμερα συμμετέχετε στην μεγάλη αυτή γιορτή, ήρθε να μας διδάξει αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας» είπε ο Δήμαρχος προς τα παιδιά και συνέχισε, «Στηρίξτε τον συνάνθρωπό σας, δώστε του την ευκαιρία να γιορτάσει κι αυτός αυτές τις μέρες της χαράς και της ελπίδας. Αν δεν γνωρίζετε κάποιον που έχει ανάγκη την βοήθειά σας, δώστε ότι θα θέλατε να προσφέρετε στον πατέρα Ελευθέριο Μίχο στην Ευαγγελίστρια, όπου πραγματοποιείται ένα θεάρεστο έργο προς όσους βρίσκονται σε ανάγκη» και κατέληξε, «Πριν ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πρέπει να ανάψουμε πρώτα το δέντρο της καρδιάς μας».
Σχολιάστε