Εκδήλωση στήριξης της Καπούλα στο Βόλο παρουσία Αγοραστού

Σε προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνει η Νάνσυ Καπούλα η οποία θα διεκδικήσει τον Δήμο Βόλου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Η υποψήφια Δήμαρχος έδωσε χθες το παρών σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Μαγνησίας με θέμα: «Η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές», όπου ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ήταν ο κεντρικός ομιλητής ενώ παράλληλα εξέφρασε την στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητά της.

Στο πάνελ μαζί του ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αναπλ. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ, βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος καθώς και ο τέως δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου:

«Μέσα σ αυτή την αίθουσα βλέπω ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ.

Βλέπω φίλες και φίλους και νιώθω την ανάγκη συμπόρευσης στα μάτια τους.

Βλέπω την επιθυμία να ενώσουμε τα χέρια δίνοντας τον όρκο ότι είμαστε έτοιμοι και σίγουροι για την απόφασή μας:

Την απόφαση να διεκδικήσουμε μαζί το Δήμο Βόλου!!!

Ο Βόλος να  γίνει μια σύγχρονη πόλη, όπως της αξίζει και της πρέπει.

Ξέρω ότι είμαστε εδώ για να γίνουμε η μεγάλη πλειοψηφία που θα δουλέψει ακούραστα προς ένα σκοπό: ο δήμος Βόλου,  ο μεγάλος ενιαίος και αδιαίρετος δυναμικός και πλούσιος δήμος μας, να βρει και πάλι την πολυεπίπεδη δυναμική του. Έχει όλες τις προϋποθέσεις, έχει ικανούς ανθρώπους. Θα μπούμε μπροστά και θα δουλέψουμε ουσιαστικά, να δώσουμε λύσεις, να διεκδικήσουμε για το Βόλο γιατί ξέρουμε τον τρόπο, γιατί αυτό θέλουμε για την πόλη μας και γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε το όραμα εμείς να το κάνουμε έργο ουσίας.

Δε θα αφήσουμε να χαθούν άλλες χρηματοδοτήσεις για το Δήμο μας. Θα προστατεύσουμε τη ΔΕΥΑΜΒ που την έχουν οδηγήσει στην πτώχευση.

Θα αντιμετωπίσουμε ολιστικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Θα επαναφέρουμε τις δομές γιατί για εμάς είναι προτεραιότητα η προσφορά στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Θα διαθέσουμε τις αθλητικές υποδομές στους αληθινούς συλλόγους και τα σωματεία του διευρυμένου Δήμου Βόλου. Και τέλος στέλνω  ένα ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα προς την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Δε θα της επιτρέψουμε άλλο να υβρίζει τους δημότες. Μπαίνουμε μπροστά και θα είμαστε ένα αρραγές μέτωπο προστασίας της περηφάνιας της πόλης μας και των ανθρώπων της.

Ενωμένοι θα δημιουργήσουμε το Δήμο που  θέλουμε, από το ένα άκρο του μέχρι το άλλο, με ολοκληρωμένο σχέδιο για την Αγριά, την Πορταριά, τη Νέα Αγχίαλο, την Ιωλκό, την Αρτέμιδα, την Αισωνία, την Μακρυνίτσα.

Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε:

Ένα δήμο που θα είναι καθαρός σε κάθε γωνιά. Που θα σέβεται την καθημερινότητα και του πιο απομακρυσμένου νοικοκυριού στις δημοτικές ενότητες.

Μία έξυπνη πόλη όπως μπορεί να λειτουργήσει πλέον μέσω της ψηφιακής πολιτικής για να αναβαθμίσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών αλλά και να παρέχουμε ασφάλεια στις περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Με περιβαλλοντική συνείδηση και με ορθή διαχείριση των απορριμμάτων μέσω της ανακύκλωσης και της επανάχρησης των υλικών.

Μια πόλη που θα απολαμβάνει τα Χριστούγεννα, αλλά ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει την πολιτιστική της κληρονομιά για να αυξήσει την τουριστική περίοδο και να συμβάλλει ουσιαστικά στα εισοδήματα της τοπικής κοινωνίας.

Μια πόλη που θα δίνει κίνητρα με ζώνες ειδικών πολεοδομικών στόχων για να δημιουργηθούν clusters πολιτισμού, δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Ένα δήμο Βόλου  όπου η συνέργεια θα συμβάλλει στην ολοκληρωμένη τοπική ανάπτυξη

Μια πόλη όμορφη τόσο στην εικόνα της όσο και στην κοινωνική της βάση.

Φίλες και φίλοι,

Στις 17 του περασμένου Σεπτέμβρη δώσαμε όλοι μαζί το μήνυμα για το δρόμο που επιλέξαμε να πορευτούμε.

Είμαστε γνώριμοι- και πολλοί μεταξύ μας- είμαστε και φίλοι και συνεργάτες και μπορούμε να κοιτάμε στα ματιά ο ένας στον άλλο.

Ερχόμαστε από μάχες που δώσαμε και δίνουμε για την ανάταξη αυτής της πόλης, ηθικά  κοινωνικά και οικονομικά.

Σήμερα αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι γίναμε δέκτες ενός σημαντικού μηνύματος. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μας στέλνει με τον πιο ηχηρό τρόπο ένα μήνυμα εμπιστοσύνης. Μας εμπιστεύεται για να δώσουμε στην πόλη μας νέα πνοή. Ταυτόχρονα αυτό αποτελεί και μια σπουδαία ευθύνη που μας ανατίθεται.

Σας καλώ λοιπόν όλους να εντείνουμε τη δουλειά μας εκεί έξω. Στην πραγματική κοινωνία. Εκεί έξω με τους αγωνιστές συμπολίτες μας, με τη μεγάλη πλειοψηφία που αδημονεί να μιλήσει. Μας περιμένει να μιλήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε την κοινή μας πορεία, με δημοκρατικό και ειρηνικό τρόπο.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή το Νομού μας Χρήστο Μπουκώρο, τον Κώστα Αγοραστό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και  κ. Κώστα  Τζανακούλη τ. Δήμαρχο Λαρισαίων, τα μέλη της Επιτροπής Προετοιμασίας των Εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, τη ΔΗΜΤΟ Βόλου και την ΟΝΝΕΔ ΔΗΜΤΟ Βόλου.

Αγαπημένοι φίλοι,

Ούτε βήμα πίσω. Ξεκινάμε τώρα για το Βόλο. Είναι το μεγαλύτερο καθήκον μας

Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας».
Σχολιάστε