Δήμος Ωρωπού: Απονομή βραβείου «ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ»

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση, η απονομή του επάθλου «Βησσαρίων», θεσμού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τον αθλοθέτη κ. Δημήτρη Κούσιο.

Το έπαθλο «Βησσαρίων» απονέμεται στη μαθήτρια ή στο μαθητή που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό μορίων, από τους μαθητές όλων των Λυκείων του Δήμου Ωρωπού, κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Για το έτος 2018, το έπαθλο απονεμήθηκε στον απόφοιτο του Γενικού Λυκείου Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου, Παπαϊωάννου Νικόλαο ο οποίος, πέρασε στο τμήμα Ιατρικής της Αλεξανδρούπολης.

Η απονομή του επάθλου έγινε από το Δήμαρχο Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση, παρουσία του αθλοθέτη κ.Δ. Κούσιου, του Αντιδημάρχου Καπανδριτίου κ.Δημήτρη Βελτανιώτη και της οικογένειας του επιτυχόντα. Να σημειώσουμε, πως ο αριστούχος μαθητής ανήκει στην οικογένεια του δημότη της πόλης, Παπαϊωάννου Ηλία, ενός επιτυχημένου αυτοδιοικητικού και ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου στο Πολυδένδρι που είναι γενέτειρά του, αλλά και στην ευρύτερη Δημοτική Ενότητα.

Η Δημοτική Αρχή με ανακοίνωση της ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κούσιο για την ευγενική χορηγία και ευχήθηκε στον Μιχαήλ να έχει μια δημιουργική και επιτυχημένη φοιτητική ζωή.
Σχολιάστε