Δήμος Κατερίνης: Η Νόπη Ναβροζίδου στον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου

Ο Κώστας Κουκοδήμος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές όντας υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.

Καθημερινά βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του και σταδιακά προχωρά στις ανακοινώσεις. Σήμερα ο Κώστας Κουκοδήμος καλωσόρισε στην δημοτική του ομάδα την δημοτική σύμβουλο Κατερίνης, Νόπη Ναβροζίδου. Μια γυναίκα, δραστήρια, μάχιμη, με ενεργό συμμετοχή και διάθεση για προσφορά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο ίδιος.

Λίγο αργότερα ήρθαν και οι πρώτες δηλώσεις της Νόπης Ναβροζίδου για την απόφαση της να συμπορευτεί με τον Κώστα Κουκοδήμο. Αναλυτικά έγραψε:

«Μετά από μεστή σκέψη, με πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας της επιλογής μου, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Κωνσταντίνου Κουκοδήμου στον συνδυασμό «Εκκίνηση» .
Πέραν της κεντρικής εξουσίας και της κυβερνητικής πολιτικής, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την σωστή λειτουργία των Δήμων. Ως εκ τούτου θεωρώ επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση πλέον όλων των νέων να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν τον Δήμο μας.
Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα είναι το έναυσμα για μια νέα αρχή και η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω, ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στάσιμους στο παρελθόν, απομακρύνοντας ταυτόχρονα αυτούς που μέχρι σήμερα δοκιμάστηκαν, αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι και φάνηκαν ανίκανοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και το συμφέρον των Δημοτών.
Προχωρώντας μπροστά και ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα προσδώσουμε μια μεγαλύτερη αναπτυξιακή δυναμική στο Δήμο Κατερίνης. Θα διεκδικήσουμε περισσότερα έργα και λύσεις στα προβλήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας και κυρίως στον Κορινό.
Με μοναδικό γνώμονα και φιλοδοξία την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου, στον οποίο ζω και εργάζομαι, με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ την αλήθεια και την εντιμότητα, με πολλή όρεξη για δουλειά και προσφορά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση και στην εμπιστοσύνη όλων των πολιτών του Δήμου Κατερίνης.
Με τιμή,
Νόπη Ναβροζίδου
Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Κατερίνης».
Σχολιάστε