OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Κοζάνης για Μαλούτα: «Χρησιμοποιεί μια αναφορά ότι θα πάει στα δικαστήρια, απλά και μόνο να προκαλέσει επικοινωνιακά κι όχι ουσιαστικά»

Στην εκπομπή «Ελεύθερο Πρωινό», στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο, στους 99fm και στη Β. Αννουλίδου, μίλησε σήμερα λίγο μετά τις 12, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης. Σε ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν και τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα μετά τις δηλώσεις του Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Β. Μπουγιοτόπουλου, διατηρώντας σε υψηλούς τόνους την αντιπαράθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ μπορώ να υπενθυμίσω πάρα πολλά πράγματα στον κ. Μαλούτα, το πως ο ίδιος ανεύθυνα και λαϊκιστικά συμπεριφέρθηκε το τελευταίο διάστημα κάνοντας αντιπολίτευση επιπέδου λάσπης στον ανεμιστήρα. Ο ίδιος κατά καιρούς έχει κάνει αναφορές, χωρίς να προσκομίσει κάποιο στοιχείο, έτσι, πετώντας λάσπη και όποιον πάρει ο «Χάρος», μιλώντας για μια οσμή από παντεσπάνι, με τα non paper σε δημοσιογράφους, με αναφορές… Κατά την άποψή μου, αυτή η δήλωσή του (περί των δικαστηρίων), έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα και όχι ουσιαστικό. Άρα χρησιμοποιεί, αυτή τη στιγμή, μια αναφορά ότι θα πάει στα δικαστήρια, απλά και μόνο να προκαλέσει επικοινωνιακά κι όχι ουσιαστικά».

 

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice