Δήμαρχος Αλίμου: «Τρομοκρατική η επίθεση του Ρουβίκωνα»

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (10/12) το OTAVOICE σας ενημέρωσε για την επίθεση στο Δημαρχείο Αλίμου που πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα 10 ατόμων εισέβαλαν στο Δημαρχείο Αλίμου, έσπασαν τζαμαρίες και πέταξαν μπογιές γιατί στις 16 Νοεμβρίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τη ζωή του οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου, όπως ανέφεραν λίγο αργότερα σε ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μίλησε στον ANT1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για «μια οργάνωση είναι όχι μια συλλογικότητα, διαβάζω για καταδρομική επίθεση, τρομοκρατική ήταν η επίθεση» και συνέχισε ο Δήμαρχος Αλίμου: «Οι καταδρομείς είναι δυνάμεις κρατικές, εδώ δεν είναι ούτε στρατός ούτε αστυνομία ο Ρουβίκωνας, είναι μια οργάνωση που έκανε μια τρομοκρατική επίθεση. Προκάλεσε φθορές, τρομοκράτησε τον κόσμο, εξέδωσε μια ανακοίνωση που κατονομάζει μέχρι και εργαζόμενους συναδέλφους του άτυχου εργαζόμενου μας. Δεν καταλαβαίνω τι πετυχαίνουν με αυτή την επίθεση».
Σχολιάστε