OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο Παντελής Σκαρλάτος

Την κάθοδο του στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές ανακοινώνει ο Παντελής Σκαρλάτος.

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνει την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο Παντελής Σκαρλάτος, ο οποίος στη διάρκεια εκδήλωσης θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη των αρχών της νέα δημοτική κίνησης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα La belle Εpoque – sports cafe (Θεσσαλονίκης 57), στο Ωραιόκαστρο.

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Σκαρλάτος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «όσοι αγαπάμε την πόλη μας, όσοι την έχουμε για κοινό τόπο ζωής και δουλειάς, όσοι νοιαζόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας, καταστρώνουμε σχέδιο δράσης για να αλλάξουμε τη ζωή μας. Επιλέγουμε τις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σκαρλάτου αναφέρει:

«Την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, 11.30 πμ. στην αίθουσα La belle Εpoque – sports cafe (Θεσσαλονίκης 57), στο Ωραιόκαστρο, θα παρουσιασθεί η Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών της νέας κίνησης πολιτών από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Σκαρλάτο.

Όσοι αγαπάμε την πόλη μας, όσοι την έχουμε για κοινό τόπο ζωής και δουλειάς, όσοι νοιαζόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας, καταστρώνουμε Σχέδιο Δράσης για να αλλάξουμε τη ζωή μας. Επιλέγουμε τις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις.

Η δύναμή μας είναι η κοινή λογική και οι ίδιοι οι συμπολίτες μας. Όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, διατυπώνουμε τις λύσεις τους και εργαζόμαστε για βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή!».

 

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice