Θόδωρος Καρυπίδης: «Θα παραιτηθώ αν πουληθεί έστω και μια μονάδα της ΔΕΗ»

Τη δέσμευση του ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας αν πουληθεί και μια μονάδα της ΔΕΗ επανέλαβε σε συνέντευξη του στο «Ελεύθερο 99 FM» με την Βάσω Ανουλίδου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης.

Στα όσα του καταλογίζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι απάντησε ότι κατάφεραν να κερδίσουν τη «μάχη» με την μικρή ΔΕΗ και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κανείς αγοραστής για να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την πώληση συγκεκριμένων μονάδων.

«Δεν παραιτηθήκαμε με την ψήφιση του νομοσχεδίου, όπως κάποιοι ζητούσαν γιατί επιλέξαμε να μείνουμε και να παλέψουμε. Δεν εγκαταλείψαμε τον αγώνα και καθημερινά πιέζουμε την κεντρική κυβέρνηση να μην πουληθεί καμιά μονάδα. Και μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς αγοραστής.
Τι θέλανε; Να έχουμε παραιτηθεί για να ανοίξουμε το δρόμο στους επίδοξους αγοραστές να υλοποιήσουν τα σχέδια τους;» αναρωτήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

«Αν πουληθεί έστω και μια μονάδα της ΔΕΗ θα ζητήσω τις παραιτήσεις των συναδελφων μου στο Περιφερειακό συμβούλιο έχοντας υποβάλλει και την δική μου» ξεκαθάρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Στη συνέντευξη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην παράταξη του και δήλωσε πως θα είναι ξανά υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Ακούστε τη συνέντευξη του όπως μεταδόθηκε στον «Ελεύθερο 99 FM» πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

 
Σχολιάστε