Προβάδισμα Πατούλη δίνει η ALCO

Πρωτιά στον Γιώργο Πατούλη δίνει η δημοσκόπηση της ALCO για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης έχει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Από εκεί και πέρα όμως, εκτός του ξεκάθαρου προβαδίσματος Πατούλη που δίνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, ενδιαφέρον έχει το συμπέρασμα που προκύπτει για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, πως στο δεύτερο γύρο, για την ώρα τουλάχιστον, φαίνεται να είναι πιο δύσκολος αντίπαλος ο Σγουρός παρά η Περιφερειάρχης Δούρου.

Σίγουρα πάντως θα ακολουθήσουν και άλλες δημοσκοπήσεις προκειμένου ο κόσμος να αποκτήσει μια σφαρική άποψη ενώ είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα μιας και υπάρχει άπλετος χρόνος να αλλάξουν ενδεχομένως τα δεδομένα.

Ειδικότερα, η μέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην πρόθεση ψήφου «δίνει»:

Γιώργος Πατούλης 25%

Ρένα Δούρου 15%

Γιάννης Σγουρός 11%

Θανάσης Παφίλης 8%

Ηλίας Παναγιώταρος 5%

Το λευκό συγκεντρώνει 2%, αποχή δηλώνει το 9% ενώ ΔΞ/ΔΑ απαντά το 25%.

Στο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Δούρου», το 38% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι της κ. Δούρου που συγκεντρώνει 20%.

Σε αντίστοιχο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Σγουρό», ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει 33% έναντι 23% του κ. Σγουρού.

 
Σχολιάστε