Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο τμήμα του δρόμου που διασχίζει την Αιτωλοακαρνανία.
Ειδικότερα, μαζί με τις ασφαλτικές εργασίες για το σύνολο του έργου, προβλέπονται εργασίες καθαρισμού των τάφρων, επισκευές και συντηρήσεις μικρών τεχνικών έργων, όπως φρεάτια και αγωγοί, συντήρηση και αποκατάσταση των στηθαίων ασφαλείας ή αντικατάσταση τους με νέα, διαγραμμίσεις, εργασίες ηλεκτροφωτισμού κ.α., ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου φθάνει τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σταθερή μέριμνα της Περιφέρειας είναι οι δρόμοι μας να είναι ασφαλείς και σε καλή κατάσταση» προσθέτοντας ότι «έχουμε εξασφαλίσει πόρους, ώστε ν’ αντιμετωπιστούν οι ανάγκες, και να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες».

Ακόμη, η Περιφέρεια έχει ξεκινήσει έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον χείμαρρο Ερημίτσας, ενώ αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις θα γίνουν, επίσης, στον ποταμό Ίναχο και στον ποταμό Εύηνο, με συνολικό προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ.
Σχολιάστε