Οι τέσσερις υποψηφιότητες για τον Δήμο Σιντικής

Το OTAVOICE και ο Βασίλης Περδικίδης καταγράφουν την αυτοδιοικητική κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Δήμο Σιντικής, εν όψει των εκλογών του Μαΐου, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τις δημόσιες δηλώσεις και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Οι υπάρχουσες παρατάξεις μετρούν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε… ενισχύσεις ενώ δεν είναι και λίγοι οι υποψήφιοι που «κατεβαίνουν» με νέα σχήματα για να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο. Το OTAVOICE σήμερα θα σας παρουσιάσει την μέχρι τώρα κατάσταση στον Δήμο Σιντικής.

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο με έδρα το Σιδηρόκαστρο τέσσερις υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο, για την ώρα! Ο νυν Δήμαρχος Φώτιος Δομουχτσίδης, απόστρατος αξιωματικός του ελληνικού στρατού και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Μεταπτυχιακά στα Ηλεκτρονικά – Τηλεπικοινωνίες, προερχόμενος από τον χώρο της δεξιάς παράταξης με βασικό πολιτικό άξονα τα Νέα Δημοκρατία, θα διεκδικήσει πάλι τον Δήμο.

Επίσης τον Δήμο Σιντικής θα διεκδικήσει ο Ζήσης Λούγγος, επιχειρηματίας και Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης με καταγωγή από την Βυρώνεια Σιντικής, ο οποίος συγκροτεί ένα ψηφοδέλτιο πλαισιωμένο από στελέχη της κεντροδεξιάς αλλά και ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις. Ακολουθεί ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης, απόστρατος αξιωματικός με καταγωγή από το Καπνόφυτο Σιντικής, του οποίου η αδερφή υπήρξε στέλεχος στο γραφείο του Αχιλλέα Καραμανλή και η Όλγα Φυταγκουρίδου, η οποία είναι Δημοτική σύμβουλος, ζει στα Άνω Πορρόια, υπηρετεί ως Δασκάλα στη Ροδόπολη Σιντικής και προέρχεται από τον χώρο της δεξιάς αλλά ο συνδυασμός της έχει κεντροαριστερό προφίλ.

Περδικίδης Βασίλειος
Σχολιάστε