OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Στέλιος Βαλιάνος διεκδικεί τον Δήμο Αριστοτέλη

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αριστοτέλη ανακοίνωσε ο Στέλιος Βαλιάνος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη το 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής στο συνδυασμό του Γ. Ιωαννίδη και εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σε δήλωση που δημοσιοποίησε πριν από λίγο, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως εισπράττει το μήνυμα της τοπικής κοινωνίας για υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών αναφορικά με την καθημερινότητα και την ανάπτυξη του τόπου, που τον θέλουν πεδίο σύγκρουσης επιχειρηματικών προτεραιοτήτων, πολιτικών συμφερόντων και ιδεοληπτικών εμμονών, που τρέφονται από τη πόλωση.

Αναλυτικά η δήλωση της υποψηφιότητας του:

«Έχω υποσχεθεί εδώ και χρόνια στον εαυτό μου να διατηρήσω την πολιτική μου διαδρομή σταθερή στις ράγες των ρομαντικών κινήτρων που με ώθησαν στην αφετηρία της. Αυτό συνεπάγεται, πως οι όποιες πολιτικές μου φιλοδοξίες, είναι ταγμένες στις ανάγκες, στους στόχους και στις προτεραιότητες της κοινωνίας που προορίζομαι να υπηρετώ.

Εδώ και πολλές εβδομάδες, με ανοιχτές της προοπτικές δράσης στην κεντρική πολιτική σκηνή, ή στην αυτοδιοίκηση, λαμβάνω το μήνυμα που εκπέμπει η τοπική κοινωνία του Δήμου Αριστοτέλη:

  • Την ανάγκη προκοπής και ηρεμίας.
  • Την ανάγκη να ξανακοιταχτούμε στα μάτια χωρίς να φοράμε τα παραμορφωτικά γυαλιά του διχασμού που μας επιβάλλουν άλλοι.
  • Την ανάγκη, να προτάξουμε τη σημασία της καθημερινότητάς μας και της ισόρροπης αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας, υπερβαίνοντας τις διαχωριστικές γραμμές που τον θέλουν πεδίο σύγκρουσης επιχειρηματικών προτεραιοτήτων, πολιτικών συμφερόντων και ιδεοληπτικών εμμονών, που τρέφονται από τη πόλωση.
  • Την πίστη, πως αυτή η γωνιά της Χαλκιδικής, είναι ευλογημένη από το Θεό, τη Φύση και την Ιστορία, και πως δικαιούται να αξιοποιήσει με αλληλοσεβασμό, όλα τα πλεονεκτήματα που της χαρίστηκαν.

Εισπράττω από την κοινωνία και το κάλεσμα ευθύνης, προς το πρόσωπό μου, να είμαι επικεφαλής αυτής της υπέρβασης.

Μιας υπέρβασης, που για όποιον θέλει να υπηρετήσει αυτή την κοινωνία και όχι ατομικές μικρές φιλοδοξίες, δεν χωρά παζαρέματα, όρους και προϋποθέσεις.

Έτσι, λοιπόν, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα, να αγκαλιάσω την ευθύνη και να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Καλώ, όλους όσους αγαπούν αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους τους, με το ίδιο πνεύμα, να συνταχθούν στην προσπάθεια. Πέρα και πάνω από κομματικές και ιδεολογικές παρωπίδες.

Να υπερβούμε άπαντες τους περιορισμούς των ατομικών ή μικροπολιτικών προτεραιοτήτων και να συνεργαστούμε για να ξαναβάλουμε το Δήμο Αριστοτέλη σε τροχιά πραγματικής σύνθεσης, ειρήνης, ανάπτυξης, προσωπικής και συλλογικής προκοπής για όλους τους συντοπίτες μας: από τις ακτές της Ολυμπιάδας ως τις πλαγιές του Χολομώντα και από τα Μαντεμοχώρια, ως τις πύλες του Αγίου Όρους.

Από αύριο πιάνουμε δουλειά, για να ξανακάνουμε το Δήμο Αριστοτέλη επίκεντρο συζήτησης, για τους σωστούς λόγους.

Ένας Δήμος Αριστοτέλη ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Στέλιος Βαλιάνος

Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη».

 

Σχετικά Άρθρα

Με τα «Ελευθέρια» γιορτάζει η Άρτα τα χρόνια της Ελεύθερης Ιστορίας της

otavoice

Δήμαρχος Μαλεβιζίου: «Να πρωταγωνιστεί η αυτοδιοίκηση στο σχεδιασμό των αναπτυξιακών έργων»

otavoice

Κι αυτό το Πολιτιστικό Καλοκαίρι διανυκτερεύει στον ουρανό του Κιλκίς!

otavoice

Δήμος Ωρωπού: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για τους καθαρισμούς των οικοπέδων

otavoice

Νέα έκτακτη ενίσχυση για την πυροπροστασία – 5,6 εκ. ευρώ σε 48 Δήμους και 7 Συνδέσμους Δήμων

otavoice

ΠΣτΕ: Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας ορκίζεται η Ευθυμία Αργυροπούλου

otavoice