Με Νάνσυ Καπούλα η Ν.Δ. στον Δήμο Βόλου

Την στήριξή της στο πρόσωπο της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας και υποψήφιας Δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, αποφάσισε να δώσει και επισήμως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr που επιβεβαιώθηκαν πλέον και από την επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΝΟΔΕ, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε το απόγευμα της Δευτέρας με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμο Νταόπουλο και την ίδια την Νάνσυ Καπούλα και τους το ανακοίνωσε.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη μετά από ομόφωνη εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος στην οποία συμμετέχουν ο Νικήτας Κακλαμάνης ως επικεφαλής, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής του γραφείου προέδρου Στέλιος Πέτσας, ο συνεργάτης του προέδρου Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, ο Δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης. Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο βήμα του γραμματέα της ΝΔ θα είναι να επικοινωνήσει με τα στελέχη και τους πολιτευτές του κόμματος προκειμένου να ζητήσει την πλήρη στήριξή τους στην υποψηφιότητα της κας Καπούλα, κάτι που θα επαναδιατυπώσει και από τον Βόλο το προσεχές διάστημα.

Πηγή: magnesianews.gr
Σχολιάστε