Γ. Ορφανός: «Όχι μία πόλη διχασμένη και στο θέμα του Μετρό»

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης από τους φορείς της Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός επισκέφτηκε τα γραφεία της Αττικό Μετρό Α.Ε. για να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Γιάννη Μυλόπουλο για την πορεία του μεγαλύτερου έργου στη σύγχρονη ιστορία της πόλης.

Ο Γ. Μυλόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ Γ. Ορφανό για τα δύο εν κινήσει έργα και του περιέγραψε το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους σταθμούς της Αγίας Σοφίας και της Βενιζέλου όπου η ανεύρεση αρχαιοτήτων έχει οδηγήσει σε επαναπρογραμματισμό του έργου των δύο σταθμών.

«Ενημερώθηκα αναλυτικά για όλα τα δεδομένα του έργου. Έγιναν κάποια λάθη τα οποία όμως ανήκουν στο παρελθόν και εμείς κοιτάζουμε μόνο στο μέλλον και το μέλλον μας θέλει όλους μαζί και όχι μία πόλη διχασμένη ακόμα και στο θέμα του Μετρό. Σε θέματα που αφορούν την πόλη μας, την καθημερινότητα και το μέλλον της δε χωρούν κομματικοί χρωματισμοί, πολιτικές σκοπιμότητες και διχαστική τακτική. Το 2020 αλλάζει η εικόνα της πόλης και θα είμαστε όλοι μαζί στη νέα εποχή. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη αυτό το έργο» ανέφερε σχετικά ο Ορφανός.
Σχολιάστε