Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στον Άγιο Παντελεήμονα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε γειτονιές της πόλης προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους και να καταγράψει τις ανάγκες τους. Αυτή τη φορά επισκέφτηκε την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου κάτοικοι και επαγγελματίες του μίλησαν για την απόλυτη εγκατάλειψη από την Πολιτεία και για την έλλειψη των αυτονόητων συνθηκών διαβίωσης.  «Προσπαθούμε πολύ, αλλά είμαστε μόνοι μας» είπαν κάποιοι από τους κατοίκους που θέτουν το θέμα της ασφάλειας, του ανεπαρκούς φωτισμού, του λιγοστού πράσινου και των κτιρίων υπό κατάληψη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι στην επόμενη επίσκεψη του στον Άγιο Παντελεήμονα θα παρουσιάσει το σχέδιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» για την ασφάλεια στην πρωτεύουσα δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα έρχομαι συνέχεια στον Άγιο Παντελεήμονα, γιατί μόνο όταν βλέπεις, ακούς, ζεις, μπορείς να δώσεις συγκεκριμένες λύσεις. Στον Άγιο Παντελεήμονα δεν υφίσταται τίποτε κανονικό, τίποτε αυτονόητο και έχουμε πολλή δουλειά».

Νωρίτερα, ο Κώστας Μπακογιάννης παραβρέθηκε  στα εγκαίνια από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο,  της Β’  Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που βρίσκεται στην περιοχή.
Σχολιάστε