OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Δυτική Ελλάδα: Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

Τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, όπου είχε ευρεία συζήτηση με τοπικούς φορείς για τα θέματα της αυτοδιοίκησης αλλά και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Κατά την επίσκεψη του στην έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη με τον οποίο συζήτησε για τις ανάγκες του Δήμου αλλά και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τα οποία αποτελούν και σημαντική προοπτική για ολόκληρη την Περιφέρεια. Όπως είναι φυσικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα και τις ελλείψεις στα ζητήματα υποδομών.

«Η ελλιπής προσβασιμότητα αποτελεί την βασική ανάγκη των πολιτών αλλά και το στοιχείο που μπορεί να δώσει υπεραξία στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Τουρισμός, πρωτογενής τομέας αλλά και το λιμάνι στο Πλατυγιαλι , μόνο με πρόσβαση μπορεί να αποτελέσουν αιχμή του δόρατος για την περιοχή» ανέφερε σχετικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης σε ανάρτηση του στα social media και πρόσθεσε: «στη συνέχεια, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με πολίτες και να συζητήσω μαζί τους για το σχέδιό μου για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κλείνοντας την επίσκεψή μου, επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Αστακού , όπου ενημερώθηκα από εργαζόμενους αλλά και τον ιατρό-επιμελητή του Κ.Υ κ. Τριανταφυλλακη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής στον τομέα της υγείας αλλά και για το έργο των υπηρετούντων στο Κ.Υ.».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice