Δήμος Τρίπολης: Η συνέντευξη Παυλή και οι αντιδράσεις των πολιτικών του αντιπάλων

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής παραχώρησε συνέντευξη στο περιφερειακό κανάλι Super TV όπου αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που προτίθεται να κάνει στο Δήμο Τρίπολης και στις επόμενες ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Παυλής εξέφρασε την πεποίθηση του ότι και ψηφοφόροι της ΝΔ θα τον στηρίξουν στις ερχόμενες εκλογές, ενώ ο ίδιος έχει ήδη εξασφαλίσει την στήριξη και από το ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου:

Λίγο αργότερα ήρθαν και οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση με τους επικεφαλείς των συνδυασμών του δημοτικού συμβουλίου να εξαπολύουν τα πυρά τους. Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της μείζοντας μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Παυλή ως ένα ακόμα παραλήρημα. Η δημοσίευση του σε σελίδα κοινωνικής δικτυώσεις αναφέρει τα εξής:

«Και φυσικά με ανέξοδες υποσχέσεις και αερολογίες για «έργα» που «ΘΑ» κάνει από τώρα και μετά γιατί 2010-2018 υπήρχε …κρίση. Τώρα γιατί η κρίση δεν επηρέασε το δικό μας έργο το 2011-2014 δεν το …εξήγησε!!!

Υ.Γ.1: Ας μάθει πρώτα πως κλείνονται οι λακκούβες βοηθούντος και του νέου ειδικού μηχανήματος που «ΘΑ» …προμηθευτεί και μετά προχωράει και στα επόμενα «έργα» που τέσσερα χρόνια …»σχεδιάζει»!!

Υ.Γ.2: Εκεί που θα σκάβει – ελπίζω μέσα στον παρόντα αιώνα για να έχουν εξασφαλιστεί και οι νόμιμες εγκρίσεις – για τα θεμέλια του Υπόγειου Μουσείου του Αγώνα – Μαυσωλείου του Κολοκοτρώνη που εξήγγειλε, στην Πλατεία Άρεως, ας ψάξει προσεκτικότερα από πέρυσι μήπως και βρει το …θησαυρό!!!».

Ακολούθησε το σχόλιο του Κώστα Τζιούμη ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook ανέφερε:

«Τα μάθατε τα νέα, ο ΠΑΥΛΗΣ θα -φέρει -θάλασσα στην Τάκα,θα -κατασκευάσει –το μεγαλύτερο προπονητήριο στην Νότια Ελλάδα θα -φτιάξει- τον περιφερειακό στις 31 Νοεμβρίου,θα θα θα… Aν δεν ήταν ο δήμαρχος θα ήταν για πολλά γέλια η παρουσία του. Ο δήμαρχος που δεν έχει κάνει το παραμικρό έργο στο δήμο μας, κατάσταση δρόμων,λακούβες, αδέσποτα, παιδικές χαρές ,σκουπίδια,πινακίδες,κυκλοφοριακό,πάρκινγκ, ελεγχόμενη στάθμευση ,κατάσταση σχολείων κ.λ.π, ο δήμαρχος που δεν έχει ούτε καν προετοιμάσει κάποιο έργο στο δήμο μας ,(όταν οι γύρω μικροί δήμοι του νομού μας έχουν παράξει σημαντικό έργο ),ο δήμαρχος που στη θητεία του έγινε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο Δήμο μας, ΚΕΔΗΤ, έχει το θράσος, γιατί περί θράσους πρόκειται, να βγαίνει και να τάζει ότι θα κάνει απίθανα πράγματα στο δήμο μας!!!! Νομίζει ότι απευθύνεται σε πολίτες-ιθαγενείς,που δεν ζούσαν εδώ αυτά τα πέντε χρόνια της θητείας του. Δυστυχώς για εσάς κ Παυλή, οι πολίτες πλέον, σας γνωρίζουν πολύ καλά και τον Μάιο θα λάβετε την απάντησή τους. Δεν μπορείτε να τους κοροϊδέψετε πλέον».

Παρέμβαση έκανε και ο κ. Τσιαμούλος ο οποίος υπογράμμισε:

«Το βράδυ της Παρασκευής (23-11-2018), το Super TV φιλοξένησε τον Δήμαρχο Τρίπολης Κο Παυλή, σε μία συνέντευξη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «παραμύθι». Συμπερασματικά έχω να δηλώσω το εξής: “ Ο Δήμαρχος Τρίπολης παραληρεί σε έναν φανταστικό κόσμο, με την Δημοτική Αρχή του απολύτως ‘»τίποτα», με το όραμα και το όνειρό του να έχει σκουριάσει μαζί με την απραξία του”. Όλοι οι συνδημότες μου, γνωρίζουν και ζουν καθημερινά την ανικανότητα και την ανεπάρκεια του…».

 




Σχολιάστε