Δήμος Έδεσσας: Εργασίες βελτίωσης-εκσυγχρονισμού στο αεροδρόμιο αερολέσχης

Βελτιώνονται και εκσυγχρονίζονται οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της αερολέσχης στην Παναγίτσα της Έδεσσας, με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Πρόκειται για ένα έργο με συνολικό προϋπολογισμό 840.000 ευρώ και αφορά την ασφαλτόστρωση του αεροδιαδρόμου.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, εκφράζει την ικανοποίηση του για τη χρηματοδότηση του έργου, τονίζοντας πως «δημιουργεί σημαντική αναπτυξιακή προοπτική για όλη την περιοχή, καθώς με αυτή την παρέμβαση το αεροδρόμιο Παναγίτσας θα αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό, συμβάλλοντας στη γενικότερη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας».

Παράλληλα ο Δήμαρχος, αφού ευχαριστεί όσους συνεισέφεραν στην προώθηση του έργου, κάνει μνεία στην άριστη συνεργασία με την αερολέσχη Έδεσσας, προσθέτοντας πως «εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να εντάξουμε αυτό το σημαντικό έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Τα καταφέραμε».

Η κατασκευή του αεροδιαδρόμου, σύμφωνα πάντα με το Πρακτορείο Ειδήσεων, αποτελούσε διαχρονικό αίτημα της Αερολέσχης ‘Εδεσσας και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που υποστηρίζουν πως το έργο θα αναβαθμίσει πέρα από τις αεραθλητικές δραστηριότητες και την τουριστική ανάπτυξη του νομού Πέλλας.

 

 
Σχολιάστε