OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Ανακοίνωσε επίσημα ο Σταύρος Αρναουτάκης για την Περιφέρεια Κρήτης

«Είμαστε εθνική Κρήτης» δήλωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προτάσσοντας την ενότητα, τη συνεργασία και την ισόρροπη ανάπτυξη ως το τρίπτυχο που θα συνεχίσει να ακολουθεί ο συνδυασμός του.

Όπως είχε δηλώσει και κατά το παρελθόν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα γινόταν την ημέρα εορτασμού του πολιούχου του Ηρακλείου Αγίου Μηνά κι έτσι σήμερα ο κ. Αρναουτάκης προέβη στην ανακοίνωση της υποψηφιότητα του.

«Θα διεκδικήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Έχοντας ως στόχο τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και την ενότητα όλου του κρητικού λαού. Αυτό το τρίπτυχο θέλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε “εθνική Κρήτης”, γιατί πιστεύουμε στην ενότητα και τη συνεργασία και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουμε την πορεία μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικά με την ανακοίνωση χρισμάτων από κόμματα, ο κ. Αρναουτάκης τόνισε: «Εμείς από την πλευρά τη δική μας έχουμε δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη και πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη. Δεν χρειάζονται χρίσματα. Θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς. Να διεκδικούμε για την Κρήτη και να μπορούμε να υλοποιούμε από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Πάνω από όλα όμως, αυτό που χρειάζεται είναι η Περιφερειακή Ανάπτυξη, η τοπική ανάπτυξη και η ενότητα όλων. Κι αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει στις προηγούμενες θητείες μας».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice