Αγοραστός: «Κάνουμε πράξη ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αλμυρού»

Τις εργασίες καθαίρεσης και εκ νέου κατασκευής της γέφυρας στο Πλατανόρεμα του Δήμου Αλμυρού επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος απο την Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και το Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενημερώθηκε για την πορεία του συγκεκριμένου έργου που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και περιλαμβάνει ακόμη τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Αλμυρού συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:

«Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας και χρησιμότητας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Η ανακατασκευή της Γέφυρας στο Πλατανόρεμα αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των πολιτών του Δήμου Αλμυρού και σήμερα ως Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούμε το συγκεκριμένο έργο που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των προϊόντων. Με συνεργασία και συνέργειες δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα των περιοχών της Θεσσαλίας. Αλλάζουμε τη Θεσσαλία με μεγάλες ταχύτητες».
Σχολιάστε