Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Θέση «μάχης» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάρει ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Αμαρουσίου. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, ο ίδιος ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση του γνωστού παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά για το αν ισχύουν οι φήμες ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ζω στο Μαρούσι, εργάζομαι στο Μαρούσι πάρα πολλά χρόνια, αγαπάω την πόλη, η πόλη έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και θα διεκδικήσω τη δημαρχία του Αμαρουσίου». Σε νέα ερώτηση σχετικά με την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου, τόνισε: «Θα γίνει μια καλή εκλογική μάχη. Όλοι έχουν δικαίωμα να βάλουν (υποψηφιότητα), αλλά πιστεύω ότι οι πολίτες αποφασίζουν στο τέλος, γιατί το Μαρούσι θα πάει σε μια νέα εποχή».
Σχολιάστε