Τον συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά» παρουσίασε ο Βαγγέλης Ντηνιακός

«Χαϊδάρι ξανά» είναι το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα «κατέβει» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Την προγραμματική του πρόταση για τον Δήμο Χαϊδαρίου παρουσίασε χθες ο Βαγγέλης Ντηνιακός κατά την διάρκεια ανοικτής εκδήλωσης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε λόγο για μια αυτόνομη και ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική προσπάθεια, μακριά από χρίσματα, με στόχο την εκπλήρωση του οράματος για την ανασύνταξη της πόλης.

Το «παρών» έδωσαν πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, δίνοντας έτσι και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου. Σεβασμό σε αυτούς που έβαλαν το λιθαράκι τους τα προηγούμενα χρόνια στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής και ελπίδα που… πηγάζει από τη νέα γενιά που έρχεται. O Βαγγέλης Ντηνιακός και η «Χαϊδάρι Ξανά» προσκάλεσαν όλους τους ενεργούς πολίτες του Χαϊδαρίου σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ενώ κατέληξε λέγοντας: «Όλοι μαζί οι Χαϊδαριώτισσες και οι Χαϊδαριώτες αλλάζουμε το παρόν και προετοιμάζουμε το μέλλον της πόλης μας!»
Σχολιάστε