Τα πρόσωπα που διεκδικούν τους Δήμους στην Π.Ε. Γρεβενών

Το OTAVOICE συνεχίζει την καταγραφή του Αυτοδιοικητικού χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τις δημόσιες δηλώσεις και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ξεκίνησε. Ήδη οι υπάρχουσες παρατάξεις μετρούν τις δυνάμεις τους ενώ αρκετοί είναι και οι υποψήφιοι που «κατεβαίνουν» με νέα σχήματα για να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο.

Το OTAVOICE συνεχίζει την καταγραφή του Αυτοδιοικητικού χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Π. Ε. Φλώρινας (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) και την Π.Ε. Κοζάνης (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) συνεχίζει σήμερα με την Π.Ε. Γρεβενών.

Δήμος Γρεβενών

Σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Γεωργίου Δασταμάνη καθώς και του πρώην Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη, ο οποίος μάλιστα αθωώθηκε πρόσφατα από το Εφετείο για τις κατηγορίες που υπήρχαν εις βάρος του.

Δυναμική υποψηφιότητα αποτελεί αυτή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Παπαδόπουλου, καθώς και του Περιφερειακού Συμβούλου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Καναβού.

Δήμος Δεσκάτης

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ξανά υποψήφιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Καραστέργιος, ενώ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο ο συνταξιούχος εφοριακός Δημήτρης Κορδίλας.

Αναμένεται πάντως στους δυο Δήμους της Π.Ε. Γρεβενών να υπάρξουν υποψηφιότητες στηριζόμενες από το ΚΚΕ.

 

 
Σχολιάστε