OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Διδυμοτείχου Θεόδωρου Σκινδρή στο OTAVOICE

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου Θεόδωρος Σκινδρής δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο Θεόδωρος Σκινδρής δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο δημοτικό στίβο της πόλης του Διδυμότειχου και πιστεύει ότι «οι προτάσεις και η αντίσταση στα κακώς κείμενα» είναι αυτά που δίνουν δύναμη στην παράταξή του “Νέο ξεκίνημα με τους πολίτες” με την οποία θα διεκδικήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 τον Δήμο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του και να στελεχώνει την παράταξη του με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.

Για ποιο λόγο αποφασίσατε να διεκδικήσετε τον Δήμο Διδυμότειχου;

“Έχω καταγωγή από την Χαλκίδα αλλά μένω δέκα χρόνια στην πόλη. Έχω διαπιστώσει πως ο Διδυμότειχος έχει μαραζώσει. Δεν γίνονται έργα! Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα σε βασικά αγαθά. Όπως είναι το νερό! Υπάρχουν πολλές διακοπές νερού που σαφώς επηρεάζουν και την ζωή στην πόλη. Ο Δήμος έχει πάρει λεφτά για να λύσει το θέμα της ύδρευσης αλλά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Για να μην μιλήσω για το οδικό δίκτυο. Οι δρόμοι μας είναι σε τραγική κατάσταση. Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αναγέννηση στην πόλη μας και για αυτό πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος”.

Γιατί να εμπιστευτούν οι συνδημότες σας τον Θεόδωρο Σκινδρή;

“Ο συνδυασμός μας “Νέο ξεκίνημα με τους πολίτες” θα αποτελείται από νέα και άφθαρτα μέλη που δεν έχουν ανακατευτεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι έχουμε όρεξη για δουλειά. Όλοι τους προέρχονται από διάφορους χώρους και τομείς της καθημερινότητας και έχουν έναν στόχο. Την ανάσταση της πόλης μας! Έχουμε ξεκινήσει μελέτες για διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Διδυμοτείχου και ο κόσμος έχει ήδη καταλάβει πως κάτι καλό γίνετε”.

Πως σκέφτεστε να ενεργήσετε αυτή την περίοδο και να επικοινωνήσετε με τον κόσμο;

“Επισκέπτομαι ήδη τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Γυρνάω όλα τα χωριά και μιλάω με τους κάτοικους. Κάνω ενημερώσεις αλλά και διάφορες δράσεις και ομιλίες. Φυσικά όλα αυτά θα ενταθούν περί τα τέλη του μήνα. Αυτό που κάνουμε με τους συνεργάτες μου είναι η καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες. Ο Δήμος έχει αφήσει τον κόσμο, τους φορείς και τους συλλόγους στο έλεος του Θεού”.

Ποια τα είναι τα βασικά προβλήματα που έχετε εντοπίσει;

“Το πρώτο και κύριο είναι η ύδρευση. Μπορεί να περάσει και μήνας και να μην έχουμε νερό! Από εκεί και πέρα ακολουθεί το εσωτερικό οδικό δίκτυο, ο βιολογικός καθαρισμός που δεν δουλεύει, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους και για την δημόσια υγεία, οι μηδαμινές πολιτιστικές εκδηλώσεις και ο… αφανισμός των χωριών”.

Σχετικά Άρθρα

Παρουσίαση του Λευκώματος «Το δικό μας ’21» από τον Δήμο Πετρούπολης

otavoice

Ο Γιώργος Τσιμερίκας “έσφαξε με το βαμβάκι” τη δημοτική αρχή Χρυσάφη

otavoice

Άρτα: Με κάθε επισημότητα τελέστηκε το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο

otavoice

Εορτές Εξόδου-Μεσολόγγι: Εγκαινιάστηκε έκθεση έργων Πυρογραφίας

otavoice

ΠΝΑ-Ρόδος: Εκσυγχρονισμός των φωτεινών σηματοδοτών σε 25 κόμβους

otavoice

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: «Η ατμοσφαιρική ρύπανση & οι επιπτώσεις στην υγεία»

otavoice