OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στη «2η Συνάντηση Ελπίδας και Ζωής»

O Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ πραγματοποίησε ημερίδα για τη «2η Συνάντηση Ελπίδας και Ζωής» με τα Συνεργαζόμενα Κέντρα του Συλλόγου για απολογισμό και συντονισμό της κοινής προσπάθειας, εναρμόνιση των δράσεων με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης συμμετείχε δια του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη και της Προέδρου του ΟΚΠΑΔΒ Β.Αρσένη -Λάμπρου στην ημερίδα που πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ (Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών) για τη «2η Συνάντηση Ελπίδας και Ζωής» με τα Συνεργαζόμενα Κέντρα του Συλλόγου για απολογισμό και συντονισμό της κοινής προσπάθειας, εναρμόνιση των δράσεων με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) καθώς και χάραξη νέων στόχων τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, στις 10:30, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Η συνεργασία του ΟΚΠΑΔΒ με το Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει ξεκινήσει εδώ και δυο έτη, με εκπαίδευση του προσωπικού των Ιατρείων για λήψη δείγματος μυελού των οστών καθώς η ομάδα λήψης του ΟΚΠΑΔΒ συμμετέχει πια σε κάθε δράση αιμοδοσίας που γίνεται στην πόλη μας τα τελευταία δυο έτη. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει λήψεις σε 37 άτομα ηλικίας 16-45 ετών. Στην ημερίδα συμμετείχε επίσης η νοσηλεύτρια του ΟΚΠΑΔΒ που εκπαιδεύτηκε στη λήψη δείγματος για την εξέταση συμβατότητας μυελού των οστών, Δ.Παπαδημητρίου.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice