Πρόστιμο Παπαστεργίου στον Αντιδήμαρχο του γιατί κάπνισε!

Εδώ και μήνες στα Τρίκαλα έχουν κόψει το τσιγάρο στους δημόσιους χώρους και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Και αυτό το μέτρο ισχύει για όλους. Και όταν λέμε για όλους εννοούμε για όλους! Ακόμα κι αν είσαι Αντιδήμαρχος Τρικάλων. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Φόρης Ρόμπος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 650€ επειδή «συνελήφθη» να καπνίζει σε κατάστημα, από τον Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων είναι ανένδοτος σχετικά με την απαγόρευση του καπνίσματος σε καταστήματα της πόλης, οπότε η κίνηση του αντιδημάρχου επέφερε «υποχρεωτικά» την επιβολή προστίμου.

Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 εξήγησε:

«Προφανώς και ο νόμος ισχύει για όλους και πολύ περισσότερο ισχύει για τους αντιδημάρχους. Μπορεί τον Φόρη να τον αγαπώ ιδιαίτερα και να τον θεωρώ ικανότατο, αλλά αυτό που έκανε ήταν μεγάλο ατόπημα. Είχα όντως πει ότι αν βρεθεί δικός μου αντιδήμαρχος να καπνίζει, θα τον παραιτήσω. Μιλούσαμε για μέσα στο Δημαρχείο όμως, όχι γενικώς. Αν και δεν είναι λιγότερο…βαρύ το ότι αναγκάστηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 600 ευρώ του καταστηματάρχη, όπως και το δικό του των 50 ως καπνιστή. Έπρεπε να το είχε σκεφτεί νωρίτερα».
Σχολιάστε