OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τη Χορωδία Κέρκυρας και μάγεψε το κοινό!

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων. Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρών στην φετινή διοργάνωση που είχε ακόμη μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά συμμετοχή και πάνω από διακόσιες παιδικές φωνές να συμπράττουν επί σκηνής.

Μια πανδαισία τραγουδιών, ταλέντων και παιδικών φωνών αποτέλεσε το περιεχόμενο του Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου που έχει γίνει θεσμός, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στο οποίο λαμβάνουν μέρος αντιπροσωπευτικά σχήματα από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, την Λευκάδα, τους Παξούς και την Κέρκυρα.

Ακολουθεί βίντεο από την Γιώτα Αποστολάτου στο facebook από το Φεστιβάλ με την εξής ανάρτηση: “Τετάρτη χρονιά το φεστιβάλ παιδικών χορωδιών!!! 200 Αγγελικές φωνές τραγούδησαν στην Λευκάδα και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στην Κεφαλλονιά!!”.

https://www.facebook.com/moyzakhm/videos/807626519445624/UzpfSTEwMDAwMjE3MTIwODAyODoxOTM5MTk4NDY5NDk1ODQx/?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARCFpYMRx4FdbrtxmXq2ySi3iyOz5JDMKFaKKOBxek_DD8gsrFyJG3A6wLfawPlIW8miwROZdX47vyB7&hc_ref=ARQmV3iJiqJlLV0F9I47msIhsMlpBgJMR1R4s_6zeVDuuGCExssCer3rSElG_8jhsyI

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice