Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τη Χορωδία Κέρκυρας και μάγεψε το κοινό!

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων. Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρών στην φετινή διοργάνωση που είχε ακόμη μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά συμμετοχή και πάνω από διακόσιες παιδικές φωνές να συμπράττουν επί σκηνής.

Μια πανδαισία τραγουδιών, ταλέντων και παιδικών φωνών αποτέλεσε το περιεχόμενο του Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου που έχει γίνει θεσμός, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στο οποίο λαμβάνουν μέρος αντιπροσωπευτικά σχήματα από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, την Λευκάδα, τους Παξούς και την Κέρκυρα.

Ακολουθεί βίντεο από την Γιώτα Αποστολάτου στο facebook από το Φεστιβάλ με την εξής ανάρτηση: «Τετάρτη χρονιά το φεστιβάλ παιδικών χορωδιών!!! 200 Αγγελικές φωνές τραγούδησαν στην Λευκάδα και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στην Κεφαλλονιά!!».

200 αγγελικές φωνούλες τραγουδούν στο Ιόνιο και με τον μελωδικό, δικό τους τρόπο, δίνουν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο!!!Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Κεφαλλονιά!!!!4ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Περιφέρειας Ιονίων ΝήσωνΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!!

Gepostet von Μαρία Μουζάκη am Samstag, 13. Oktober 2018
Σχολιάστε