Πεντέλη: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για εκλογή νέου Προέδρου

Τον αντικαταστάτη της Ευαγγελίας Μπουσίου καλείται να εκλέξει το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης μετά την παραίτηση της μέχρι πρότινος προέδρου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης την Δευτέρα (22/10, 18:00), όπου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα κληθούν να εκλέξουν νέο Πρόεδρο μετά την ανεξαρτητοποίησης της Ευαγγελίας Μπουσίου.

Η Ευαγγελία Μπουσίου, που εκτός από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ήταν και κορυφαίο στέλεχος του συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» αποφάσισε την ανεξαρτητοποίηση της, την περασμένη Δευτέρα δημιουργώντας ισχυρό πλήγμα στον Δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο έμπειρα και δημοφιλή αυτοδιοικητικά πρόσωπα, ειδικά στα Μελίσσια όπου είναι και πληθυσμιακά η πλειοψηφία των δημοτών του ενιαίου Δήμου Πεντέλης-Μελισσιών.

Πλέον άπαντες περιμένουν να ακούσουν τις τοποθετήσεις τόσο του Δημάρχου όσο και των Δημοτικών Συμβούλων για την εξέλιξη αυτή ενώ μεγάλο είναι το ερωτηματικό αν θα καταφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο να εκλέξει πρόεδρο κοινής αποδοχής και με το εκτόπισμα που είχε η Ευαγγελία Μπουσίου.
Σχολιάστε