Ο Δήμος Ήλιδας τίμησε υπάλληλο του

Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλου απένειμε τιμητική διάκριση στον υπάλληλο του Δήμου Ήλιδας και υπεύθυνο του γραφείο Προγραμματισμού, Χρήστο Παπαγεωργίου.

Τιμητική διάκριση στον υπάλληλο του Δήμου Ήλιδας και υπεύθυνο του γραφείο Προγραμματισμού, Χρήστο Παπαγεωργίου, απένειμε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλου, για τη συγγραφή του βιβλίου «ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ», το οποίο δημιούργησε από κοινού με τον καθηγητή οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρώην προϊστάμενο του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτη Λιαργκόβα.

Ο Δήμαρχος για την πρωτοβουλία που έλαβε είχε ήδη ενημερώσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης, ενώ για τον Παπαγεωργίου ενεργοποιήθηκε ο Κανονισμός Εθιμοτυπίας που διαθέτει ο Δήμος Ήλιδας.

Υπενθυμίζουμε ότι, το εν λόγω βιβλίο των Παπαγεωργίου και Λιαργκόβα παρουσιάστηκε και στην Αμαλιάδα στα τέλη του περασμένου Μαΐου, εκδήλωση κατά την οποία ο κύριος Χριστοδουλόπουλος δεσμεύτηκε να τιμήσει τον κύριο Παπαγεωργίου, τόσο για τη συγγραφή όσο και για τη συνολική του προσφορά στον Πολιτισμό.
Σχολιάστε