Μεσολόγγι: Τιμητική διάκριση στον Νίκο Καραπάνο από τον Α.Γ.Ο. «Γρηγόρης Λιακατάς»

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε την Κυριακή ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος, από τον Πρόεδρο Νίκο Σουλέ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου «Γρηγόρης Λιακατάς» Αιτωλικού.

Η επίδοση έγινε στο Κλειστό γυμναστήριο του Αιτωλικού, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Α.Γ.Ο. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΚΑΤΑΣ και του Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ. Είχε δε αναφορά στην προσφορά, το ενδιαφέρον και την υποστήριξη του Δημάρχου, στην ενίσχυση του αθλητισμού και των υποδομών του γενικότερα.

Ο Νίκος Καραπάνος ευχαριστώντας τα μέλη της Διοίκησης για την απονομή επεσήμανε πως καταβλήθηκε και συνεχίζεται να καταβάλλεται συντονισμένη προσπάθεια βελτίωσης και συντήρησης των αθλητικών υποδομών οι οποίες ήσαν εγκαταλειμμένες εδώ και δεκαετίες. Η παρέμβαση του Δήμου, σε πρώτη φάση περιέλαβε την τοποθέτηση νέου τάπητα και μπασκετών, μόνωση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς επίσης κατασκευή σκέπαστρου εξωτερικού χώρου.

Ωστόσο, προγραμματίζονται και νέες παρεμβάσεις για την μεγαλύτερη βελτίωση των υποδομών του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιτωλικού, όπως η αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων, η εγκατάσταση εξαερισμού, η τοποθέτηση και κατασκευή δεύτερου εξωτερικού σκέπαστρου μεγαλύτερων διαστάσεων καθώς επίσης άλλες εργασίες συντήρησης του χώρου. Τον φιλικό αγώνα μπάσκετ παρακολούθησαν με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κότσαλος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Αιτωλικού Γιώργος Γένδουλας και ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Παναγιώτης Σταμούλης.
Σχολιάστε