Μέγαρα-Νέα Πέραμος: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Άγγελος Μακρυγιάννης

Ο Άγγελος Μακρυγιάννης παρουσίασε τον συνδυασμό «Όμορφες πόλεις» με τον οποίο θα «κατέβει» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με κεντρικό σύνθημα «Να αλλάξουμε την πόλη» ο Άγγελος Μακρυγιάννης παρουσίασε τον συνδυασμό του «Όμορφες πόλεις» με τον οποίο θα διεκδικήσει το χρίσμα για τον δημαρχιακό θώκο των Μεγάρων. Το «παρών» στην αίθουσα Ιφινόη του Συγκροτήματος Ι. Μουρτζούκου Le Mirage έδωσαν αρκετοί φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Μακρυγιάννη καθώς και άνθρωποι από τον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Για τον υποψήφιο Δήμαρχο μίλησαν ο Γιώργος Ζησιμάτος, πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου, και ο Γιώργος Μπενέτος, πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουμπέτσος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων Θανάσης Ζάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μελέτης Λέλης και Γιάννης Μιχάλαρος.

Ακολουθεί βίντεο από την Ενημέρωση Μεγάρων:

 
Σχολιάστε